joi, 19 iunie 2014

DESCHIDE INIMA


Deschide inima! Simte. Simte fiecare atom cum este hranit cu lumina, simte legatura cu tot, simte legatura cu infinitul. Intinde mana si atinge nemarginirea, fii in acelasi timp si aici si acolo, iar unde esti, simte invaluirea iubirii, intinde aripile si zbori. Alergati pe coridoarele iubirii si simtiti libertatea lui “a fi”, nazuiti in “a putea” incercati sa gustati nectarul fiecarei flori a devenirii, simtiti cum Creatorul va redescopera, sunteti fila unei carti nescrise, scrieti fila adevarului vostru, fila in care va puneti ce aveti mai desavarsit in voi, asterneti gandurile voastre pentru a construi cartea vietii voastre.

Nu va temeti si nu va puneti limite, caci limitele va iau din putere, fricile va tin creativitatea in loc, Universul vostru se poate manifesta in functie de puterea voastra. Pentru a simti Universul, dati putere imaginatiei, deschideti frontierele necunoscutului pentru a va cunoaste.

Cand intalniti neputinta in calea voastra, uitati-va la ea ca si la o nestemata, care va aduce aminte de puterea voastra de manifestare, de lumina voastra, ea este acolo pentru a va reaminti ca sunteti Creatori si puteti face orice. Orice va este in putinta.
Puterea voastra de a crea este infinita, nu se opreste niciodata. Cu cat sufletul este mai avansat pe calea evolutiei, el poate creea in functie de nivelul lui de maiestrie. Constiinta dualitatii a fortat limitele unor creatii care va apartin, creatii care au format acest model de viata pe care il experimentati. Nimic nu este gresit, caci experimentati jocul vostru, insa toate au un format, un timp al lor, regulile jocului cuprind atat inceputul cat si finalul acestuia. Voi ati creat jocul, l-ati jucat in diferite ipostaze, dar ati creat si caile de iesire din labirintul lui.

Renaste cu fiecare experienta si lasa-ti dorintele si nazuintele sa ajunga la locul lor. Rolul lor este de a te descoperi. Traieste clipa curgand o data cu iubirea, dar fa-o in felul tau, asa cum o intelegi tu. Timpul nu s-a inventat pentru iubire, iubirea intotdeauna este, caci iubirea se revarsa din timpul ei nesfarsit, se varsa din cupele Eternului pentru a imbratisa orice forma. Noi suntem eterni. Nemurirea este a noastra. 

Deschiderea inimii va permite nu numai sa vedeti ce ati creat, dar si sa simtiti creatia voastra. Ea este etalonul care va spune daca, ceea ce ati creat va reprezinta sau nu, prin filtrele ei se topesc experientele voastre. Pentru a crea o lume care sa exprime iluzia, despartirea de Sursa, voi ati folosit mintile voastre fara implicarea inimii in niciun fel. Doar asa ati putut creea asa ceva. 

Daca deschideea inimii era de la inceput, voi nu puteati pur si simplu, sa manifestati aceasta iluzie. Era impotriva inimii. As putea sa spun ca, voi ati experimentat limitele gandirii intr-un anumit mod. Ati decuplat inima de la viata pentru a vedea in ce mod se poate trai fara a simti unitatea, fara a va simti intre voi.

Cheia pentru a reveni la sanul iubirii este constientizarea rolului inimii. Dati-i voie sa erupa energia creatoare din ea si sa restabileasca tiparul creational primordial. Dati-i voie sa redevina ce a fost la origine.

O data ce ati constientizat rolul inimii, veti putea sa daramati ce ati construit pana acum, simtind cu puterea ei, profunzimile creatiei voastre. Tot ceea ce nu este conform si nu are ca fundament iubirea, nu poate sta in picioare. Revenind la simtirea originara, veti darama fundatia iluziei, fundatia acestei lumi sarace in iubire. Din acest moment inima va construi, iar inceperea edificiului bazat pe unitate si iubire, va darama vechiul si sistemul sau. Fiecare inima trezita la realitate, manifesta iubirea si lanseaza catre celelalte inimi, indemnul de unitate in iubire.

Fiecare actiune din viata voastra poarta energia voastra, care poate fi lumina sau intuneric, este ceea ce dati. Niciodata nu veti primi altcevat decat dati, pentru ca totul functioneaza dupa anumite legitati cosmice. In toate aceste legitati cosmice, exista intelepciunea Spiritului. Este un angrenaj subtil de manifestari. Voi dati tonul.

Voi aveti puterea de a va depasi orice va puneti in cale ca si lectie de viata, pentru ca absolut nimeni nu va da lectiile, in afara de voi. Unii dintre voi, ati depasit momentele cand credeati ca Dumnezeu este raspunzator pentru ceea ce vi se intampla, pentru ca ati reusit sa intelegeti acesta lege universal valabila, a actinii-reactiunii.

Lumea se schimba daca fiecare din voi, doriti schimbarea si manifestati schimbarea intocmai cu intentia voastra. Dorinta comuna, reprezinta numitorul comun, dorinta umanitatii este de a depasi acest moment de cumpana si a renaste in iubire, abundenta si frumusete. Alimentati acest numitor comun cu puterea inimii, zi de zi, imaginati lumea nu din prisma visului, ci ca pe o realitate integrata deja.

Descoperiti soarele interior, lasati toate bagajele acestei lumi acolo unde le este locul, in creatia dualitatii, de acum este vorba de manifestarea noi realitati a iubirii. Aici nu exista energie negativa, totul este sustinut de energia luminoasa a iubirii. Manifestati deci, lumina voastra si co-creati dimensiunea, spatiul iubirii.

Nu uitati ca in inima voastra voi sunteti asa cum trebuie sa fiti. Fiti iubitori, fiti armonie, fiti blanzi, fiti calzi, fiti desavarsiti, fiti lumina, fiti iertatori, fiti ingaduitori, fiti binecuvantare, fiti bucurie, fiti zambet, fiti copii, caci ei sunt toate astea.

Noi suntem Iubire, Noi suntem Unul!

S.K.6 comentarii:

 1. imi place sa cred ca amlasat iluzia inurma si am pasit pe o cale mult mai palpabila o cale aLUminii a IUBIRII si ca aminceput de un an sa sa scriu la ,,CARTEA VIETII MELE,, asta simt si ASA ESTE cu Iubire Lady Maria -Mariana CTIN

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Namaste draga Lady Maria!
   Asa este! Iti urez succes cu cartea, draga Lady Maria! Namaste!

   Ștergere
 2. Multumesc pentru mesaj si invataturi. De mult timp vreau sa te intreb ceva si azi am prins curaj. Doresc sa te intreb ce s.a schimbat la tine,in tine, dupa ce ai aflat si,mai ales, ti.ai acceptat identitatea. Imi doresc sa inteleg mai bine acest proces si utilitatea lui. Multumesc.
  Ruxandra

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Namaste, Ruxandra!
   Pai s-a schimbat totul. O data ce realizezi adevarul din tine, te exprimi din adevar. Am primit cu drag si invat pe cat posibil sa ma ridic la adevarata Esenta a Christului. Intreaba-ma orice doresti, draga Ruxandra. Sunt deschis! Acceptarea divinitatii din tine, activeaza coduri de lumina, care ajuta planeta sa se ridice in frecvente vibratorii inalte. Noua nu ni se cere decat sa fim lumina, sa fim exact cine suntem cu adevarat. Atunci cand familia de lumina se accepta pe ea insasi, toate aceste coduri de lumina aduc iubirea la nivelul inimilor si dizolva iluzia. Namaste!

   Ștergere
 3. Multumesc frumos! Sa stii ca o sa indraznesc sa te mai deranjez cu intrebari. Pace si lumina.
  Ruxandra

  RăspundețiȘtergere