marți, 29 iulie 2014

TRIMITETI IUBIRE IN JURUL VOSTRU


Dragilor, iubirea este reteta pentru vindecarea tuturor  bolilor, iubirea intrerupe orice conflict interior sau exterior. Aveti nevoie de iubire ca de aer, iubirea este hrana ce mentine sufletul la vibratie inalta. Faceti obisnuinta din a da iubire tuturor, faceti obisnuinta din a binecuvanta planeta si oamenii, simtiti unitatea.

Turnati iubire peste durerile voastre si ele vor disparea ca prin minune, trimiteti iubire celor care sunt indurerati, necajiti, cu diferite lipsuri si nu ezitati in a ajuta pe toti cei care va cer ajutorul, pentru ca nimeni nu este separat de nimeni, ci noi suntem in unitate.

Deschideti larg inima si trimiteti iubire universului; va va recompensa cand va asteptati mai putin. Faceti obisnuinta in a darui din preaplinul inimii voastre. Energia daruita din inima vindeca orice. Energia iubirii, atinge, transforma, spala, reconstruieste din cenusa tot ce a fost intinat de iluzie si intuneric.

Oamenii au fost atat de mult separati de inima lor, incat atunci cand portile inimii se deschid spre a simti, se percep cu totul alti oameni. Da, este normal sa se simta alti oameni, este vorba de calitate, ei incep sa indrageasca viata, sa o traiasca placut, fara temeri si cu luciditate.  
Raspunsul pentru toate cate exista, este iubirea. Nu va ascundeti in a va exprima sentimentele fata de copilul vostru, fata de fratele sau sora, fata de parinti. Oricine are nevoie de dragoste si de a se simti implinit. Implinirea se face numai prin impartasirea acestei energii de lumina si prin imbratisarea iubirii.

Trimiteti iubire animalelor, asa dupa cum si ele va trimit voua. Cand sunteti implicati in situatii care necesita atentia si actiunea voastra, tratati totul cu iubire.  Ganditi ca valul iubirii nu vine doar la anumite personae, ci toti sunteti binecuvantati de imbratisarea lui.

Cand dimineata razele soarelui va mangaie fetele si deschideti geamul si aerul proaspat va inunda narile, tot asa si iubirea Creatorului va inunda clipa de clipa.

Este atat de minunat sa simtiti ca sunteti lumina si sa dati iubire oriunde mergeti, si sa fiti deschisi vietii. Energia iubirii se face simtita atunci cand inima se exprima.

Exercitiul de a fi in iubire si de a da iubire, cuprinde si transforma totul in jurul vostru, asa cum apa marii cuprinde nisipul si il uneste. Starea de a fi in iubire nu trece neobservata, se propaga, pentru ca iubirea este putere si taria cu care este manifestata metamorfozeaza schimbarile, alunga stresul, topeste frica, vindeca ranile si bolile, uneste inimile si spulbera limitele de orice fel.

Voi aveti puterea sa vindecati totul, intentia este o arma care declanseaza vointa, iar efectul vointei este rezultatul credintei voastre. Credeti cu tarie in voi si in lumina voastra.

Energia pe care milenii de intuneric a propagat-o asupra lumii, facand oamenii sa-si inchida inimile si sa nu mai simta adevarul si viata, poate fi inlaturata usor prin deschidere catre esenta, prin reamintirea faptului ca voi cu totii sunteti fii si fiicele Creatorului si puteti sa manifestati darurile cu care sunteti fiecare inzestrati, pentru a opera schimbarea si a transforma totul in lumina.

Indreptati pasul catre cei care au nevoie de voi si aratati-le inima si lumina voastra. Nu va ascundeti sentimentele fata de lume, fiti exemplu de cum este sanatos ca oamenii sa se poarte intre ei. Ridicati vibratia locului prin simpla prezenta voastra.

Asa dupa cum farul ghideaza marinarii in larg pentru a gasi tarmul, tot asa sa va ghidati si voi unii pe altii. O luminita azi se aprinde ca un licurici si palpaie incet, insa maine se va mai aprinde una. Curand noaptea va fi luminata de o mare de luminite care vor arde la unison, intregind tabloul unei seri luminoase de vara, unde cerul ofera spectacol privirilor patimase ale iubitorilor de stele.

Imaginati cum gandurile voastre prin viata. Cand spuneti in gand “zbor”, voi vedeti pe ecranul mintii un porumbel care da frenetic din aripi, auziti chiar si fosnetul aripilor taind vantul cu iuteala. Dragilor, nu-I asa ca transpunerea gandului va ofera placere? Imaginati cuvantul “libertate” si inchideti usor ochii. Vedeti acea herghelie de cai care alearga impreuna cu soarele de la asfintit, surprindeti cum parul lor este mangaiat de vant, simtiti bucuria de a alerga impreuna unii cu ceilalti si zgomotul galopului lor natural. Este placut? Da, cu siguranta! Acum inchideti iar usor ochii si imaginati iubirea. Vedeti un copilas care abia s-a nascut care gangureste si zambeste cu toata fata, mamei lui. Priviti fata tatalui care isi vede pentru prima data copilul, simtiti cum inima ii tresalta si bucuria amestecata cu emotie se vad pe fiecare trasatura a chipului sau. Simtiti vibratia? Manifestati apoi o familie care aniverseaza ziua de nastere a unui membru, cuprindeti bucuria si explozia de energie care emana in jur. Toti sunt unul. Mai jos, foarte jos, un grup de furnici cara de zor resturi de mancare de la copii care au mancat si impart cu pasarile cerului frateste, pentru ca nimic nu se pierde. Mai faceti inca un exercitiu de imaginatie si vedeti cum iubirea uneste oamenii de toate rasele intr-o hora a bucuriei, vedeti cum pacea si seninatatea, calmul si simplitatea sunt atribute ale fiintei care nu s-au pierdut o data cu trecerea vremii. Cand imaginati si gandul prinde viata, plusati cu iubire si simtiti armonia unitatii. Este asa placut sa imaginati si in acelasi timp sa simtiti.

Mai dati frau liber gandurilor si imaginati durerea, separarea, ura si frica. Puteti?! Viata porneste din interiorul vostru, iar energia care porneste din gandul vostru se manifesta in realitate. Ati putea usor sa va imaginati durerea, avand in minte spitale intregi de oameni suferinzi sau mame care-si privesc copii cum se sting in fata ochilor lor.
Cand va imaginati separarea, vedeti omul care a stat departe de semenul lui, crezand ca fiecare aici nu are treaba unul cu celalalt, popoare care se credeau dusmane si razboaie duse pentru recapatarea libertatilor sau apararea teritoriilor. Ura si frica sunt usor de imaginat, doar priviti ceea ce omul a creat, priviti cat de distorsionat a fost totul. Daca puteti da viata gandurilor, lasati-le sa porneasca din centrul inimii, pentru a recladi identitatea voastra divina, pentru a reconstrui viata in mod natural si frumos. Puteti face asta? Evident ca da, se simte frustrarea si faptul ca sunteti majoritatea satui de artificialul care creeaza goluri si va opresc in a va exprima din inima.
Fiti schimbarea pe care o doriti.
Fiti doar iubire si restul nu conteaza, caci veti fi inteles principiul vietii si al unitatii. Dati iubire, pentru ca sunteti iubire.

Noi suntem Unul, Noi suntem Iubire!

A.S.K 

Un comentariu:

  1. Namaste !este minunat ,am trait si am simtit profund tot ce este relatat aici,Multumim Tata ASUN.L.Maria.

    RăspundețiȘtergere