duminică, 15 aprilie 2018

RESTABILITI CONEXIUNEA CONSTIENTA CU CREATORULOmul este templul lui Dumnezeu. Probabil ati mai auzit asta,dar poate ca unii dintre voi nu ati auzit de faptul ca, omul este creat perfect, avand pe langa corp fizic si corpuri subtile sau sisteme energetice vibratorii.  Pentru ca totul sa fie intr-o armonie perfecta, aceste corpuri subtile se intrepatrund, se contopesc, lucrand separat dar totusi impreuna pentru buna functionare, intretinere si mentinere a corpului fizic. 

Aceste sisteme vii lucreaza neincetat pana cand sufletul paraseste corpul prin asa-numita moarte. Foarte multi dintre noi nu stiu faptul ca, aceste sisteme vibratorii energetice ne tin conectati cu Sursa, cu Creatorul sau Dumnezeu. In afara de corpul fizic, omul mai are un corp eteric, care este ceva intermediar intre energie si materia solida. Corpul emotional este continuarea corpului eteric si este alcatuit din totalitatea emotiilor noastre, a sentimentelor pe care le avem in diferite situatii din viata.

Imediat dupa acestea avem substantele fine vibratorii care formeaza corpul mental sau mintea, care se ocupa cu procesele de gandire sau constructie mentala. Uneori ne axam atat de mult pe aceste procese mentale, incat uitam ca mai exista atata frumusete in jurul nostru, dar nu este nimic de reprosat aici, caci totul a intrat intr-o stare de banala “normalitate”. 

Corpul astral sau nivelul in care esti superconstient/a, totul fiind perceput din punctul unei constiinte superioare unde iubirea si cunoasterea aprofundata se imbina perfect. Al cincelea nivel sau corp subtil este Templatul eteric care contine proiectul formelor care exista in planul fizic, al saselea nivel sau corpul  celest reprezinta emotionalul planului spiritual, nivel la care poti avea  “extazul spiritului”. In acesta stare, iubirea se manifesta libera, neingradita de principii, limite, notiuni sau abstractizari ale mintii. 

In fine, cel de-al saptelea corp subtil al omului este cel cauzal, iar cei care fac des meditatie pot spune prin experienta traita ca, identificarea cu Intregul poate fi numita “Orgasmul lui Dumnezeu”, orgasm in care curgerea este lineara iar placerea sau extazul despre care vorbeam mai devreme, se poate simti prin toate fibrele fiintei, este acel ceva de care ne amintim ca si cand ar fi din vremuri apuse, acel ceva care ne facem sa fim unici, apartinatori ai Divinitatii insasi. Intr-o explicatie mai uzuala, putem zice ca ne contopim cu Multiversul ca ci cand am zice ca devenim Oceanul si identificarea cu o constiinta separata nu mai exista.

Am facut aceasta introducere mai mare, pentru a intelege cat mai bine ce voi dezvolta in continuare. Omul nu a avut niciodata conexiunea rupta sau intrerupta cu Creatorul sau, insa modalitatile prin care el a perceput aceasta conexiune au fost distorsionate cu timpul, din diferite motive. Poate ca aceste motive au avut drept consecinta un fel de experimentare a deconectarii de Sursa, poate ca au fost rodul unor alegeri comune a sufletelor sau altele au fost ratiunile pentru care aceasta conexiune nu s-a manifestat la potentialul ei normal.

 Ceea ce este cert este faptul ca, oamenii au experimentat si inca mai experimenteaza in majoritate, o continua lipsa de identitate cu esenta lor primordiala si asta rezulta din actiunile si din lipsa de constientizare de care dau dovada. Conexiunea majoritatii cu planeta este superficiala sau cu natura in general, datorita acestui ritm alert al vietii care dezradacineaza si nu ofera impamantare deloc.

Tabloul lumii in care traim, scoate in evidenta multa neintelegere, divizare, suferinta sau tumul interior, saracie pe toate planurile, indiferenta si superficialitate. Lumea se aseamana cu o floare care nu a mai primit apa de foarte mult timp pentru a se hidrata si a intretine viata, cu un prunc care nu a mai supt la sanul bogat si inmiresmat al mamei lui si a devenit subnutrit si crispat, lumea se mai aseamana cu o livada cu pomi fructiferi pe care ingrijitorul a parasit-o si drept consecinta, livada a fost invadata de daunatori care pur si simplu au avut “grija” de ea. 

Toate aceste dizarmonii sunt consecintele unei lumi fara Dumnezeu, asa pare totul, fara Dumnezeu. Punand punctul pe “I” este posibil sa refacem Legatura cu Creatorul nostru prin simpla intentie si anume, sa alegem sa fim ceea ce suntem si nimic mai mult. Sa alegem o data si pentru totdeauna sa eliminam toate aceste cauze care ne departeaza de divinitatea din noi. Haideti sa alegem sa fim atenti la ce gandim, sa rupem orice limita impusa, sa renuntam la superficialitate diminuand egoul, sa scapam de orice energie stagnanta din campurile sau corpurile noastre subtile pentru a lasa energia sa curga prin venele fiintei noastre comune. Haideti sa lasam sa descoperim revitalizarea totala a structurilor noastre interne, sa ne lasam hraniti de Dragostea si infinita Grija a Creatorului. Haideti sa lasam trecutul dureros sa fie vindecat, haideti sa marim intelegerea faptul ca suntem cu totiii parti minunate si nemuritoare din Divinitate. Haideti sa lasam frica sa se indeparteze, caci ea este doar pion in reintregirea imaginii de ansamblu, haideti sa lasam inima sa ne conduca viata, manifestand IUBIREA.

Cum putem simti Iubirea Creatorului?

Stiati ca aceasta iubire poate fi simtita si fizic vorbind, lasand la o parte perceptia launtrica de contopire cu totul? Meditatia mi-a dezvaluit acest aspect fizic al simtirii, intocmai ca atunci cand umpli un vas cu apa, meditatia te ajuta sa simti cum vasul numit corp se umple de esenta si vitalitate pe masura ce energia umple toate “venele”(coridoare) subtile ale fiintei. O senzatie de mangaiere, de calm, de curgere lina si continua catre Nemarginit, te simti total si implinit si toate se intampla pentru ca am permis acest lucru. Pentru mine meditatia este o rugaciune, un dialog continuu cu Esenta mea, un dans de contopire si frumusete, o poezie de dragoste. 

In aceasta ecuatie a contopirii cu Divinul din noi, este necesar sa ne acordam pe respiratia Intregului, care se poate realiza pur si simplu respirand din abdomen ci nu din piept, in mod regulat si lin. 

Incercati!

Putem porni la capacitate maxima motoarele subtile de energie astfel incat, sa simtim permanenta legatura cu ToT CeeA Ce EstE indepartand blocajele de energie stagnante. Ce sunt blocajele de energie stagnanta? Aceste blocaje sunt acele energii ca stau de foarte mult timp in structurile subtile obturand curgerea lina a energiei in tot sistemul energetic uman.  Pentru ca intelegerea sa fie realizata, ne putem gandi la instalatia prin care curge apa la bloc, care uneori se mai infunda cu resturi de mancare sau diverse. Bolile trupului sunt exemplul cel mai propice, absolut toate fiind consecintele acestor blocaje ale circuitelor subtile prin care circula energia.   

Identificati cauzele si actionati!

Lasati iubirea sa curga prin voi, de la unul la altul, numai in acest fel se poate simti Unitatea cu ceea ce suntem. 

Pace, Lumina si Iubire!

Cristian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu