marți, 24 aprilie 2018

DIMENSIUNI DE LUMINAAzi putem zice din experienta ca percepem, ca simtim atingerea taramurilor inalte. Intreaga suflare este martora unor schimbarilor in constiinta care au loc acum pe planeta.  In trecutul nostru indepartat, legatura omului cu dimensiunile mai inalte vibrational era poate mai accesibila, insa documentele si istorisirile vremurilor au fost confiscate iar adevarata noastra istorie privind originea umana, s-a pierdut. Noi evidente ies la suprafata si se pare ca nu am fost uitati sau lasati de izbeliste. 

Dimensiunile de lumina nu sunt nicidecum indepartate cum obisnuiesc oamenii in general sa creada, ele se manifesta cu preponderenta atunci cand exista deschidere catre necunoscut, catre noi cautari interioare. Realitatea dimensiunilor de lumina nu poate fi contestata, din ce in ce mai multi dintre noi, luam act de prezenta si sustinerea acestora, de implicare atunci cand situatiile o impun. 

Taramurile mai inalt vibrationale sunt de fapt manifestari ale multidimensionalitatii noastre, noi existand in mai multe dimensiuni simultan, iar deschiderea reala catre interior face clara perceptia Sinele (lor) noastre divine. Desi uneori credem ca facem anumite lucruri gresit, din viziunea Sinelor noastre interioare divine, nimic nu este gresit ci totul isi are curgerea perfect, lasand sa se inteleaga de aici ca totul este pura experimentare. Sinele noastre continua sa vada frumusetea jocului in cele mai mici amanunte, chiar daca dupa cum spuneam, noi le numim “gresite” sau lucruri si fapte care nu sunt “bune”.

In aceste zile, fiecare dintre noi a ales o cale, una care duce catre adevar si lumina sau una care lasa minciuna sa erodeze si intunericul sa domneasca. Aceste notiuni au fost intotdeauna in mintea umana, insa de fapt nu este vorba de o lupta intre bine si rau ci mai degraba este o  continua redescoperire de sine. Este evident ca, o data ce am aflat adevarul despre cine suntem, facem mereu si mereu alegeri care sa ne reprezinte pe noi insine, ci nu ceea ce nu suntem. 

Datorita ajutorului divin sau asistarii taramurilor inalte vibrational, omul simte ca nu este singur si regaseste din nou placerea de a fi uman, regaseste placerea de a fi autentic si natural.  Dincolo de minciuna care este raspandita cu o usurinta neinteleasa despre natura violenta si despre rautatea umana in general, exista autenticitatea divina care se manifesta indiferent cat de oprimata ar fi rasa umana la un moment dat. 

Acum ingerii, arhanghelii sau vietatile celeste nu mai ni se par ceva care fac o delimitare intre dimensiuni de existenta, ci o data cu descoperirea adevarurilor divine interioare, aflam ca noi insine suntem ingeri si arhangheli in haina umana si radiem lumina Creatorului nostru, oriunde gasim de cuviinta sa mergem in imensitatea Creatiei. 

Nimic nu ne este cu neputinta, caci suntem ceea ce suntem. Impreuna putem face simtite dimeniunile mai inalt vibrationale accesandu-ne din interior. Oricine poate alege sa fie inger, caci nu este departe de adevar. Creatia este perfecta, din punctul Creatorului de vedere, cu totii suntem perfecti creati. 

Accesarea Sinelui mai Inalt poate aduce in prim-planul constientului sentimentul ca, suntem mai mult decat percepem cu cele 5 simturi, suntem o extensie constienta si minunata, perfecta si in plina manifestare a Creatorului, intocmai cum sunt ramurile unui copac care se inalta catre profunzimea cerului. 

Interactiunea cu taramurile de lumina poate fi sa-i spunem constienta sau inconstienta. Este constienta atunci cand primim mesaje telepatice, care pot fi atat de la Sinele nostru Interior, de la familia de lumina sau de la oricare entitate pe care le putem percepe stabilizandu-ne intr-un registru energetic compatibil de comunicare. Mesaje constiente primim si prin intermediul intuitiei nostre, dar desigur asta presupune o buna cunoastere si o disciplina interioara, mesajele pot fi multiple, doar sa fim atenti ce ni se comunica, deoarece Universul in general vorbeste in toate limbile si pe toate canalele.

Comunicarea inconstienta(cu subconstientul) poate fi realizata prin intermediul viselor pe care le avem. Nu de putine ori ne trezim din somn si realizam ca vorbeam cu cineva in somn, cu un inger, cu un membru din familie decedat, cu Dumnezeu etc. Daca ar fi sa vedem firul logic, in fiecare zi primim mesaje, doar sa fim constienti de ele.

Din toate aceste lucruri ar fi de retinut ca, nu exista o bariera intre lumi, ele fiinteaza pe diferite nivele de constienta, de vibratie, de acordare. Totul este divin, manifestati-va dorinta sa puteti comunica cu voi cei de dincolo de spectrul vizual, intrand in acordare de frecventa. 

Indrazniti si manifestati, caci totul sta la distanta de un gand!

Pace, lumina si iubire!

Cristian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu