duminică, 4 iunie 2017

MESAJ DE LA SINELE DIVIN INTERIOR

Simt pace si relaxare si ziua “a zambit” de dimineata. Ciripitul pasarelelor imi induce o stare de reverie. Imi zic in gand ca parca as face asa o meditatie de dimineata. Zis si facut. Ma pun in pozitie lotus si imi fac exercitiile de respiratie profunda. Simt chakrele cum lucreaza, corpul vibreaza de energie si ma simt deconectat de la aceasta realitate. Inaintez rapid catre nori si privesc de sus frumusetea fara margini a planetei.

Ajung intr-un loc unde practic nu este nimic, nu vad nimic, spre surprinderea mea. Dintr-un intuneric abisal o faclie de lumina prinde contur si imi focalizez atentia catre ea. Se face din ce in ce mai mare. Se aproprie de mine si ia forma sferica, stralucitoare si foarte frumoasa. Parea ca are spectrul tuturor culorilor, o sfera cameleonica splendida. 

Apoi privesc oarecum de sus sfera si din ea ieseau doua raze care se roteau, iar la capatul lor din rotire se formau niste oglinzi. Decorul se schimba brusc si totul devine alb. Sfera apoi ia o forma umana si din ea parca ieseau niste corzi sau raze extreme de stralucitoare, foarte asemanatoare cu silueta pe care am zarit-o intr-un vis lucid, sau atunci cand m-am dedublat constient se pare. Silueta a intins mainile catre oglinzi si pe suprafata lor au inceput sa se deruleze niste imagini cu si despre planeta. 

Am inteles intuitiv ca este vorba despre imagini din lume, despre haos si ordine, despre actiunile umane si cum acestea influienteaza planeta. Am vazut cum gandurile comune ale oamenilor creeaza clipa de clipa o multime de viitoruri posibile.

 Dintr-o data aud in cap: “- Stii ce putere are gandul tau?” Am pastrat linistea nestiind ce sa raspund.  Apoi aud din nou in cap: “ Incearca!” Reflectez un pic la ce-ar putea sa insemne acest “ incearca” si imi dau seama ca este necesar pe loc sa creez cu gandul meu.  Am inchis ochii si mi-am inchipuit ca devin o sfera gigantica mare cat planeta. Am imbratisat planeta si pe urma am vazut cum aceasta stralucea. In acel gand am pus si emotie, in sensul ca mi-am pus o dorinta  urmata de vizualizare dinamica si am conectat chakra inimii de chakra inimii planetei ,si-am exclamat:

 Vreau sa fie pace pe Pamant, vreau ca inimile tuturor oamenilor sa ajunga la adevar si sa se termine o data cu razboaiele, foamea si lipsurile de toate felurile, vreau ca totul sa fie iubire neconditionata

Am deschis ochii si pe una dintre oglinzi am vazut si simtit exact ce am creat. Am constientizat ca este foarte important ceea ce gandesc, in fiecare moment, cat este de important un gand care are in esenta iubire neconditionata. Este un balsam care vindeca planeta. 

Brusc, mi-am amintit de faptul ca ma tot intrebam cum pot ajuta planeta? Ce pot face sa particip activ la o lume mai buna? Care-i rolul meu in aceasta ecuatie a vietii pe aceasta planeta? Din toate astea, am tras o concluzie destul de simpla si la obiect, si anume, sa dau mai departe ganduri de pace, armonie, calm si iubire neconditionata, sa traiesc viata creand frumos si mereu cu o stare de bucurie in suflet. Numai asa putem schimba si revolutiona vechea gandire, numai asa putem cladi noul in fiinta noastra.

Ma simt inaltat si integru. 

Multumesc pentru aceasta revelatie!

CGV 


2 comentarii:

  1. Salut Cristi,sau mi bine,, Namaste ,, subscriu ,la cele inpartasite in acest minunat articol ti-am simtit sufletul,,curat,ce este evidentiat in cele ce ai scris ,,astept marea ,,intilnire ,,a celor,,Treziti,,Acea zi e deja aproape.doamne ajuta Lumina ,Pace si Iubire tuturor. M.C

    RăspundețiȘtergere