luni, 10 august 2015

SINELE 5-DIMENSIONAL

Dragilor, ati crezut ca imaginatia voastra uneori o ia razna si zugraveste felurite fatete ale realitatii, fatete pe care le intalnim doar in basme si povesti. V-ati speriat de ce poate reprezenta imaginatia pentru voi, unii ati crezut ca ati luat-o razna, altii ca ati dat in “mintea copiilor”, insa ati uitat ca sunteti multidimensionali si ca va accesati pe Voi, accesati diferite frecvente ale Sinelui vostru. 

Este evident faptul ca, v-ati trezit in fata unor noi provocari, ceva nou in colectia voastra de experiente, ceva nou pentru mintea trei-dimensionala, care de cele mai multe ori, refuza sa accepte existenta a “ceva” dincolo de ce a putut ea percepe pana la un moment dat. 

Vi s-a trambitat mereu ca imaginatia este ceva nesemnificativ, ca aceasta manifestare poate fi doar a copiilor, a celor nebuni si a artistilor; restul fiind incapabili de a simti si manifesta, creea, de a exprima in vreun fel trairile si emotiile ce iau viata in interior. Nu va temeti, fiti doar deschisi unor noi posibilitati, unor noi orizonturi care ajung la marginea perceptiei voastre trei-dimensionale, pentru a va arata acel “dincolo” dupa care ati tanjit reincarnari la rand. 

Pamantul face parte dintr-un Plan Grandios, un Plan care este dincolo de a fi judecat ca “bun” sau “rau” de constiinte aflate pe calea redescoperirii unitatii, pe calea constientizarii de Sine.

Sinele mai Inalt dimensional este egal prezent in fiinta voastra ca si Sinele vostru fizic, in asta consta complexitatea fiintei multidimensionale, si anume, accesarea voastra dincolo de timp si spatiu. Cand va imaginati ca aveti tot felul de puteri, spre exemplu, puteti aduna norii pentru a ploua, sau ii puteti risipi pentru a vedea soarele, sau vindeca pe careva la nevoie, aveti la lucru Sinele vostru mai Inalt dimensional, a carui putinta in manifestare este nelimitata. Bariera mintii trei-dimensionale inhiba procesele creative din voi, inhiba exprimarea abundentei si frumusetii pe care o reprezentati fiecare in parte si ca Intreg. 

Sinele mai Inalt dimensional nu are bariere, poate manifesta oricand realitati pe care le creeaza prin energia gandului. De aceea, ori de cate ori veti vedea ca sunteti intr-un cu totul alt loc in care va jucati cu energiile si creati la o “distanta” de un gand, sa stiti ca Sinele vostru mai Inalt manifesta aceste realitati, exista in aceste realitati in acelasi “timp” in care cititi acest articol.  

In timp ce scriu acest articol, Sinele mai Inalt, curata energiile negative create de gandurile umanitatii, nu imaginand acest lucru ci traind efectiv acest lucru. Vad tubul de lumina de deasupra mea in care intra toate aceste energii, urmand a fi transmutate in energie pozitiva. Este un vortex de energie luminoasa care se manifesta in forma spiralata. De asemenea, vad si simt energiile trimise pe Pamant din Soarele Central Galactic, si ajut la ancorarea lor in structura subtila a Mamei Gaia. Nu este imaginatie dragilor, si nici nebunie cum ar fi tentati unii dintre voi sa zica, este purul adevar vazut, simtit si trait la intensitatea unei fiinte interconectate cu totul. 

Manifestarea acestor realitati vazute si simtite sta la baza acceptarii faptului ca sunt si suntem parti din Creator care ne asumam rolul co-creator in acest proces. Credinta si acceptarea sunt pilonii manifestarii in general. Totul se sustine prin imbinarea lor.

       In timp ce scriu acest rand, desi tastez si sunt prezent fizic pentru a duce la bun sfarsit acest articol, vad intr-o alta realitate care este AICI si ACUM, faptul ca sunt un glob imens de lumina care se expandeaza acoperind intreaga planeta cu energie verde de vindecare si apoi energie violet care transmuta energiile echilibrand balanta. Percep tot in acelasi timp faptul ca, foarte multi oameni apar ca fiind stersi, fara substanta, fara o perceptie a adevaratei lor valori, iar prin energia globului de lumina, le insufletesc fiinta atingandu-le inima care se vede batand in pieptul lor, mai vie ca niciodata. Vad cum legaturile de interconectare a tot si toate se intensifica la nivel energetic intr-o simbioza perfecta. Este pur si simplu actul de creatie, al unei verigi constineta ca face parte dintr-un intreg viu si real. Ce poate fi mai frumos sa fiti constienti de propria voastra putere?
AICI si ACUM sunteti parte dintr-un proces de creatie, fiecare cu rolul sau deosebit de important.

Visele lucide sunt confirmarea multidimensionalitatii voastre. Ele fac parte din normal, insa mintea este obisnuita sa eticheteze ceea ce nu intelege ca fiind ciudat sau paranormal. 

Este necesar ca aceste adevaruri sa fie constientizate si noi impreuna sa co-cream realitatea mult dorita, sa accesam informatiile care ne vor ajuta sa indeplinim destinul nostru comun. 

Reamintesc celor care nu sunt familiariati cu sintagma de “destin comun”, ca ma refer la alegerile pe care sufletele noastre le-au facut inainte de reincarnare, prin care noi am ales in mod voluntar sa ajutam Mama Gaia sa redevina ceea ce a fost candva, inainte de a deveni “terenul de joaca” unde se experimenteaza viata la nivel 3D. Candva, planeta Terra era infloritoare si stralucitoare si toate erau intr-o armonie perfecta, acesta fiind esenta ei. Noi toti, am ales sa restabilim echilibrul necesar saltului cuantic in dimensiuni superioare, insusindu-ne astfel o experienta in plus. 

Bucurati-va de aceste experiente, ale mintilor voastre, constiintelor voastre si a spiritului. Deschideti “usile perceptiilor” care apartin frecventelor superioare, inlaturand astfel cutia in care mintea si mentalul colectiv au fost incatusate in “lantul conditionarilor”. 

Perceptia frecventelor superioare este legatura cu VOI cei de “dincolo”. Nu ratati oportunitatile de a va redescoperi in lumina si iubire. Este chiar atat de greu sa fiti in lumina? Dragilor, lucrati la capitolul acceptare si nu va fie teama de ceea ce sunteti intr-adevar. Dincolo de acesta negare continua a realitatii voastre dimensionale, se afla adevarata viata, nu cea experimentata prin cele 5 simturi, ci prin alte filtre ale perceptiei.

Indrazniti sa va descoperiti maretia. 

Voi sunteti Iubire!

Namaste

2 comentarii:

  1. Divinitatea din mine se inclina in fata Divinitatii din tine.....Te iubesc, iti multumesc

    RăspundețiȘtergere
  2. Namaste,
    Foarte interesant articolul, l-am citit de cateva ori in decursul acestor saptamani de la postare. De fapt citesc tot ce postezi, si ma intreb de ce o faci atat de rar, fiind un far de lumina pentru noi!
    Asa-i , imaginatia este gandire cinci dimensionala.

    RăspundețiȘtergere