luni, 2 martie 2015

EDUCATIA - PRIMA TREAPTA CATRE EVOLUTIE


Dragilor, pentru a accede pe scara evolutiei, este necesar sa ne educam spiritul. Daca dorim sa evoluam, atunci sa vedem si faptul ca traim pe o planeta care este vie si are nevoie sa fie ocrotita, dupa cum si ea, la randul ei, ofera hrana si adapost pentru noi toti la un loc.

Mai mult ca oricand, este momentul sa ne trezim, sa nu mai ne comportam ca niste roboti, fara discernamant, copiind ce face unul in stanga si-n dreapta, crezand ca daca “x” sau “y” o face, este normal sa fie, sau sa se faca asa. Starea de normalitate este stabilita de catre anumite norme sau moravuri care nu aduc atingere prin insasi esenta lor, colectivitatii sau intregului.

Modurile de comportament pe care unii dintre noi le afisam, lasa sa se vada doar programarile subliminale, limitarile si lipsa acuta de educatie primara. Unii ar zice ca este vorba de nesimtire crasa, insa eu zic ca este vorba de indiferenta si prea multa spalare pe creier. Manifestarea acestor comportamente este oglinda exprimarii creierului reptilian adica cu alte cuvinte, se vede clar ca acele constiinte care se poarta in aceste moduri, trebuiesc educate. Se vede clar programarea.

Nu este normal sa poluam planeta. Planeta este casa noastra, ea ne ofera mancare si tot ceea ce avem nevoie sa supravietuim. Atunci cand vedeti ca in fata ochilor vostrii ca se intampla asa ceva, luati atitudine. Unii ar zice ca exista foarte multi vecini paraciosi care din lipsa de ocupatie, te parasc ca ai aruncat in strada 100 de saci cu moloz.  Daca ai procedat asa, bine ti-au facut! Planeta nu este bunul tau personal, dragul meu prieten/a, frate si sora, planeta este casa noastra, care trebuie pastrata curata, pentru a putea trai cu totii in armonie si a fi fericiti.

Am dat un exemplu nevinovat, pentru a scoate in evidenta ca strada nu este cosul de gunoi al nimanui. A fi evoluat/a, sau a vrea sa evoluezi, implica atentie la ceea ce se intampla. De aici este necesar sa vedem esenta a ceea ce vreau sa transmit.

Lasati judecata la o parte si evaluati exact ce faceti, daca prin modul de comportament aduceti atingere celui de langa voi, aceasta nu se cheama armonie si respect, fata de persoana proprie, daramite de cel pe care il vezi ca fiind separat de tine. Aveti nevoie sa intelegeti ca sunteti aici sa evoluati, nu sa aratati prostia si incultura. Am repetat in multe randuri ca prin articolele pe care le scriu, nu incerc sa judec pe nimeni, incerc doar sa aduc un dram de constientizare asupra unor situatii care nu mai pot fi ignorate la nesfarsit.

Noi suntem aici sa invatam sa evoluam in conditiile alese tot de noi, asa ca este necesar sa facem un mic efort de a ne depasi conditia umana. Nu putem sa spunem ca nu ne arata nimeni cum sa ne comportam, caci in jurul nostru sunt foarte multi care se ofera pe ei insisi exemple pozitive de conduita morala. Ideea este ca am fost obisnuiti sa vedem numai ce este negativ si ducem acest negativism la cote extraordinar de mari.

Legea atractiei, are mereu “grija” sa oglindeasca exact ceea ce dam, asa ca uneori nu ar trebui sa ne miram de cele intamplate. Haideti sa lasam pentru un moment evolutia ca si deziderat la o parte, si sa incercam mai intai sa facem mereu analiza la tot ceea ce facem, sa incercam sa ne educam noi insine, si drept urmare, sa speram ca am facut un pas catre prima treapta a evolutiei.

Haideti sa nu mai lasam ca manifestarile egotice sa strice armonia si frumusetea momentelor pe care le petrecem impreuna pe aceasta minunata planeta.

Necesitatea de a lua atitutudine, este urgenta. Mana ridicata catre vinovat/a sau vinovati/te, nu ne scuteste pe niciunul de responsabilitate. Suntem responsabili in egala masura pentru tot ceea ce se intampla, fie ca din indiferenta am permis sa se intample, fie ca am crezut ca este peste puterile noastre sa facem ceva.

Este mereu in puterea noastra sa facem ceva, suntem fiinte divine, extraordinar de puternice, care-si pot manifesta aceasta putere, realizand schimbarea pe care majoritatea o doreste.

Nu se intampla tie, sau mie: tot ceea ce se intampla are in egala masura un resort minim, dar si maxim. Vin in intampinarea voastra cu un exemplu, si anume: tot ceea ce mi se poate intampla mie la un moment dat, se poate intampla oricui, atat la nivel personal, cat si de colectivitate. Se poate sa fiu otravit de o mancare in care este introdus initium, pe care o consum nestiind ca acesta este infestata. In egala masura, un grup sau o colectivitate poate fi otravita in aceiasi masura, sau pe aceiasi cale.

Tu esti eu si invers. Separarea nu exista! Acesta perceptie este rezultatul unei programari subliminale. Orice atingere care iti provoaca tie durere, imi provoaca si mie, daca nu luam atitudine.
Haideti sa luam atitudine si sa depasim limitarile care provoaca haos, durere, rautate, mizerie, confuzie, pervertire, minciuna, separare, razboi, conflicte si ura. O data ce am contatat ca toate acestea nu ne reprezinta, haideti sa lasam ordinea, bucuria, fericirea, lumina si iubirea sa se exprime, caci ele sunt adevarul esentei noastre divine. Dualitatea este jocul in care noi experimentam, insa o data ce trezirea are loc, DUMNEZEU se manifesta.

Lumina si Iubire

Namaste
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu