luni, 9 februarie 2015

FRUMUSETEA INTERIOARAAcolo, in adancul fiintei voastre, acoperita de atasamente, limite, programari si energii dense, sta frumusetea fiintei de lumina care sunteti. Iluzia separarii si a dualitatii au fost mentinute doar pentru ca mintea este mereu conectata cu matricea 3D. Evadarea din aceast joc virtual al mintii poate fi facuta doar daca va ascultati glasul inimii. Inima reprezinta cheia care deschide potentialul vostru, cheia catre alte lumi, catre alte existente.

Incercati pe cat posibil sa va deconectati de la aceasta forma prin care voi intelegeti viata. Viata nu se refera doar la a merge la serviciu, la cumparaturi, la distractie, mancare si bautura. Viata este minunata, cand este traita in frumusete si libertate. Simtiti ca faceti ceea ce inima voastra doreste? Simtiti ca aceasta forma de viata indusa, va reprezinta? Simtiti ca deciziile pe care voi le luati sunt corecte, va multumesc ele, va ofera ceea ce cautati?

Fiecare zi reprezinta o deschidere, o intrare intr-un univers necunoscut, o posibilitate de a face ceva ce nu ati facut ieri si care va doreati sa se implineasca. Sunteti constienti de acest adevar?

Cand ati lasat ultima data masca in cui si ati actionat asa cum sunteti voi? Sunteti constienti ca sunteti lumina? Sunteti constienti de iubire? Sunteti constienti de frumusetea pe care o aveti?

Daca va treziti dimineata cu gandul ca azi veti face ceva ce va va bucura sufletul, ce va va face sa salte inima de fericire, acest gand va fi forta motrice care va va face constienti ca aveti nevoie de iubire si ca sunteti iubire in esenta.

Daca azi ati hotarat sa zambiti fara motiv doar ca asa simtiti, creati energia eliberatoare fara a avea vreun motiv anume, doar zambiti, asta va va aduce o stare de spirit placuta.

Daca azi ati hotarat sa admirati soarele si natura si sa simtiti pentru un moment ca faceti parte din ea si ca voi insiva sunteti in interior un soare care straluceste, care poate oferi celuilalt de langa voi caldura si afectiune, frumusete, gingasie, asa dupa cum florile isi etaleaza frumusetea lor, privirii noastre, ati mai urcat un pas in intelegere, pe treptele ascensiunii personale.

Daca azi ati hotarat sa vedeti armonia, sensibilitatea, pacea, talentul creativ, candoarea, simplitatea, libertatea, lumina si iubirea din inimile voastre, ati ajuns la voi insiva, la frumusetea voastra interioara. Unei lumi care si-a uitat identitatea, ii sunt trimisi Emisarii Iubirii, Maestrii Luminii pentru a-i aduce aminte de originea ei.

Iubirea nu este o floare pe care o vedeti crescand, etalandu-si petalele la vedere cateva zile si in final se sfarseste. Iubirea este viata, este acel ceva ce inima voastra nu poate nega, este energia careia nu va puteti substitui. Incercarea de a substitui iubirea, de a o nega sau de spune ca nu este nevoie de ea, zice foarte multe despre constiinta limitata, despre dimensiunea ratacirii in care se afla acele suflete. De ce uneori exista perceptia ca unii dintre noi sunt urati si ca fac – “Umbra Pamantului” dupa cum zice o vorba populara? Toti cei care vad uratenia in altii si frumusetea adevarului din ei este ignorata, percep doar oglinda care este adanc inradacinata in constiinta lor. Cu totii suntem frumosi in interior, prevaleaza doar ceea ce lasam sa se vada.

Atunci cand renuntati la a judeca, cand vedeti ca cei de langa voi fac parte din voi, deveniti constienti de intreg, iar limitele separarii dispar o data cu constientizarea acestui adevar. A ajuta pe cineva in nevoie, este echivalentul cu a va da voua insiva ajutor si acest lucru nu poate sa fie decat frumos, scoate la suprafata faptul ca sunteti solidari si intelegatori, compasivi cu ei si cu voi in egala masura. Actul de creatie este “cartea de vizita” a inimii voastre, este frumusetea voastra. Creati intelegere intre oameni, inseamna ca voi sunteti intelegere, creati armonie intre oameni, inseamna ca sunteti armonie, creati frumusete, sunteti expresia vie a Inimii Divine.

Toti cei care fac adevarul cunoscut, oricat de dureros ar fi, se cheama ca sunt “Ambasadorii Luminii”. A aduce lumina intr-un loc intunecat, este aidoma cu a sterge praful de pe o suprafata care s-a lasat “cucerita” de praf.

Atunci cand din interior curg valuri de energie pozitiva, totul in jur renaste, vibratia se schimba, schimbarea se intampla. 

Pastrati-va mereu frumusetea interioara. Cu totii ne-am saturat de mizerie si este timpul sa lasam sa se exprime lumina, sa lasam iubirea sa conduca viata noastra. Aveti mereu incredere in inima voastra si in tot ceea ce este pozitiv, constructiv si creator. 

Haideti sa nu mai lasam energia distrugerii, separarii sa ne conduca vietile. Este asa greu sa fim fermi pe pozitie si sa nu mai acceptam minciuna si iluzia? Faceti din viata voastra frumusete, caci voi sunteti frumusete. In voi se afla intrebarile si raspunsurile. Voi sunteti cei care decideti daca urmati calea evolutiei, sau nu. Voi sunteti putere si intelepciune, ele niciodata nu au parasit spatiul vostru interior, doar ca nu s-au manifestat deoarece foarte multi nu ati descoperit cum sa o faceti.

Aveti incredere in voi!


Namaste!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu