vineri, 8 august 2014

SALUSA


Salusa 1 Aug.2014

Pentru voi viata pare ca se misca lent si fiecare clipa lasa o amprenta asupra spiritului vostru, dar in realitate schimbarile au loc rapid. Nu a existat niciodata o perioada in care atatea lucruri sa se intample atat de repede. Avansati cu mare viteza catre schimbari remarcabile si nimic nu poate retine aceste schimbari. Matricea a fost stabilita pentru o schimbare rapida cu tot ceea ce este necesar inainte de a surveni, Noua Era atat de asteptata. Faceti parte dintr-un plan complex pentru a determina fortele intunecate sa-si asume responsabilitatea de a fi cauza propriei lor disparitii. In aroganta lor cred ca sunt stapanii viitorului lor, dar pierd din vedere edictele Cerului. Voi aveti o expresie: Da-i cuiva “destula sfoara cat sa se agate” este si situatia in care se afla fortele intunecate. Destinul lor este pecetluit si nu pot cumpara iesirea de acolo.

Am spus adesea ca exista o interpunere intre cei ce sunt gata sa ascensioneze si cei ce nu au ajuns inca acolo, asta nu a fost niciodata mai adevarat ca acum. Va indreptati toti catre un nivel care reflecta adevarata voastra vibratie si niciun suflet nu poate ramane in vibratiile superioare decat daca este adevaratul lor nivel. Este adevarat si logic ca voi va simtiti “acasa” alaturi de suflete care impartasesc ambitiile si intelegerea voastra spirituala. Ar trebui totusi sa fiti in masura de-ai ajuta pe cei care se pierd in vibratiile inferioare, daca asta este dorinta voastra. Multi resimt un sentiment innascut de responsabilitate fata de aceste suflete care doresc sa se inalte. Fiti convinsi ca o sa aveti posibilitatea sa faceti acest lucru.

Traiti intr-un moment critic in care sufletele de acelasi  fel se atrag reciproc. Acest lucru e perfect normal la sfarsitul unei Ere care pregateste oamenii pentru urmatoarea etapa a evolutiei lor. In sfarsit veti fi in curand in masura sa profitati de experienta voastra cu sufletele ce va sunt asemenatoare si progresul vostru va fi rapid. Puteti deci sa va concentrati asupra propriului vostru viitor si sa mentineti vibratiile personale. In acest stadiu, matricea este gata si majoritatea sufletelor au atins un punct de evolutie care reprezinta pe deplin stadiul lor actual de progres. Salutam si iubim aceste suflete care lucreaza inca si se dedica in totalitate trezirii altora la adevar. Acesta ar fi contractul lor de viata indeplinind juramantul lor de a-i ajuta pe altii sa se trezeasca la adevarata lor natura.

In timpul deplasarilor, sa nu uitati ca si cel mai negru suflet poseda intotdeauna in el o scanteie de Lumina. Ea se va raspandi in aceste suflete care pot ransporta lumina lor ca un drapel a loialitatii lor fata de Dumnezeu. Asta poate sa va ia timp, dar niciunui suflet nu trebuie refuzat ajutorul si este o mare provocare care le va permite testarea celor ce apartin Luminii. Este nevoie de un suflet avansat pentru a accepta provocarea, un suflet care are incredere totala si absoluta in Lumina. Cei ce simt dorinta de a ajuta sufletele mai putin luminoase vor gasi intotdeauna nivelul adecvat si nu vor avea nevoie sa se coboare la acelasi nivel.

Dragi suflete de Lumina si Iubire, toti resimtiti o dorinta de a darui din voi insiva altora si in functie de experienta voastra va vor fi oferite aceste posibilitati pe parcursul drumului vostru in viata. Totusi incercati sa le permiteti sa vina catre voi intr-un mod natural si nu fiti exigent cu voi. Faceti ceea ce va sta in puteri si tratati-I pe ceilalti asa cum v-ati dori sa fiti tratati la randul vostru. Stiti deja pentru ca sunteti pe calea cea buna si succesul nu va va creste egoul, desi anumite suflete nu-si pot ascunde bucuria. Este foarte bine si noi deasemena resimtim o anumita satisfactie fiindca sunteti la inaltimea momentului si va atingeti obiectivul. La un nivel superior, Noi Toti suntem Unul si Fiinte foarte puternice, care lucreaza cu vibratii pure de Iubire si Lumina.

Noi stim aici ca numite suflete sunt dornice sa serveasca Luminii si simt ca nu sunt folosite asa cum ele si-ar dori. Permiteti-mi sa va spun ca dorintele voastre ne sunt cunoscute si fiti siguri ca va sosi ocazia ideala in care veti fi pusi in actiune.  Prin exemplul vostru de Spirit al Luminii ii ajutati pe altii sa inteleaga cum sa se exprime traind pe Pamant. Deci fiti convinsi ca toate Fiintele de Lumina contribuie la inaltarea celorlalti si pe langa evolutia voastra personala este motivul pentru care sunteti veniti pe Terra. Sufletele sunt o mare familie de Iubire si Lumina care sunt darul voastru de la Dumnezeu. Ati parcurs un lung drum de cand ati ales sa veniti pe Terra. Cand ati ajuns prima data erati déjà Fiinte evaluate si erati gata sa va coborati vibratiile pentru a invata cum sa traiti in cele joase.Initial ati fost la un nivel de fiinte cu vibratie inalta dar dupa o perioada lunga de timp vibratiile s-au redus pana la punctul in care ati pierdut contactul cu Sinele Inalt. Asta inseamna ca ati alunecat catre frecvente inferioare si in istoria voastra asta a intrat in anale ca Era Intunecata. Totusi lumina era intotdeauna prezenta si pe parcurs intunericul a fost stapanit si ridicat. In consecinta lumina revine si astazi sunteti in pragul unei Noi Ere.

Schimbarile dorite se manifesta in moduri diferite si nu sunt de fatada. Le puteti observa doar daca aveti o vedere panoramica, asa cum o avem noi. Totusi schimbarile climaterice se produc la o scara larga si sunt déjà evidente. Asa cum am indicat mai devreme va fi un climat mai temperat in intreaga lume si schimbarile sunt deja notabile. Pentru unii asta apare ca o furtuna si asta pentru ca schimbarile sunt la nivel planetar si asa cum ati remarcat asta influienteaza atat regnul animal cat si natura. Aceste schimbari s-au produs deja in trecutul voastru si sunt destul de naturale, in special in locuri in care masele terestre sunt concentrate. Facand o retrospectia veti descoperi ca lumea voastra era foarte diferita de cea care este aztazi.

Sunt SaLuSa de pe Sirius si sunt multumit de raspunsul sufletelor de lumina, care au facut ceea ce li s-a cerut intr-un moment in care cooperarea lor este atat de necesara reusitei Sfarsitului Timpurilor. Ati infruntat urgiile pentru a prinde un loc in fata, spre a conduce poporul Terrei catre victorie. Intr-o zi, in viitorul apropriat veti fi pe deplini constienti de amploarea succesului vostru. Ca ati adus Lumina cu voi pe Pamant este un lucru, dar trebuie sa realizati existenta ei in voi si sa o folositi corect. Va trimitem Iubirea si Lumina noastra ca intotdeauna si asteptam cu nerabdare ziua reunirii noastre.

Salusa prin:

Mike Quinsey

Traducerea: Mariana Voicu


Sursa: Tree of the Golden Light

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu